LandingPad Collab

Viime kuukausina on tullut keskityttyä erityisesti 3D-mallinnukseen. Gravity Sketch ja Blender ovat olleet kovassa käytössä ja tämä yhdistelmä onkin ollut ihan huippu! Yleensä aloitan mallinnuksen VR-laseilla Gravity Sketchiä käyttäen. Siellä on ollut kätevä tehdä luonnokset, suunnitella värivalinnat ja aloittaa mallinnus. Seuraavaksi olen vienyt 3D-mallit Blenderiin ja tehnyt siellä pientä muokkausta malleihin sekä teksturoinnit.

Kokeilimme Leena Jääskeläisen kanssa yhteistyötä Gravity Sketch LandingPad Collab -tilaa käyttäen ja se toimi todella hyvin! Toisen kutsuminen työtilaan kävi helposti. Tätä kyllä varmasti vauhditti se, että molemmille Gravity Sketch on jo ennestään tuttu ja käyttäjätilit olivat valmiina. Silti löytyi paljon yhdessä opeteltavaa ja se sujuikin kätevästi yhteisessä tilassa, kun näki helposti toisen valikot ja työskentelyn.

Using Gravity Sketch LandingPad Collab
Gravity Sketch LandingPad Collab

Eri työvälineiden treenailun ohella tutkailimme yhtä tekemääni 3D-mallia, jonka teksturoin tämän jälkeen Blenderissä ja valmista mallia hyödynnettiin lisättyä todellisuutta hyödyntävässä oppimateriaalissa. Gravity Sketchin puolella keskustelimme värivalinnoista ja objektien sijoittelusta.

Yhteinen opettelu, keskustelu ja 3D-mallinnus oli niin innostavaa, että tätä täytyy kyllä ehdottomasti jatkaa ja sopia seuraavaksi joku yhteinen, työstetettävä aihe.

I have been focusing on 3D-modeling using Gravity Sketch and Blender. That has been a great combination and I have learned a lot! I usually start the sketching and modeling in Gravity Sketch and texture the models in Blender.

We tested Gravity Sketch LandingPad Collab together with Leena Jääskeläinen. It was easy to send the invite and start working together. We both had Gravity Sketch accounts already and Gravity Sketch was also already familiar. It was so much fun to learn, model and talk together! It is very useful to see what the other person is doing and to be able see the menu. We also talked about one model that I was planning to use in Augmented Reality. This was a great way to talk about the color decisions and the model. We definitely have to do this again soon!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s