Ready Player Me AR

ZapWorks Designer on helppokäyttöinen, selainpohjainen työkalu lisätyn todellisuuden toteutusten luomiseen. Uusia ominaisuuksia on tullut viime vuosina kovasti lisää, ja yksi odotetuimmista on ollut animoitujen 3D-mallien lisääminen. Olen käyttänyt enemmän koneelle ladattavaa ZapWorks Studio -versiota. Sillä on mahdollista luoda erittäin monipuolisia lisätyn todellisuuden toteutuksia. Ominaisuuksia on niin runsaasti, että opeteltavaakin riittää. Joskus on mukava tehdä nopea projekti helppokäyttöisemmällä Designer-versiolla, joten nyt kokeilinkin pikaisesti animoidun mallin viemistä Designeriin Ready Player Me avatarilla. Ready Player Me avatarta voi hyödyntää useammassa palvelussa. Itselläni se on käytössä videoiden teossa LIV-sovelluksessa sekä Mozilla Hubs virtuaalitiloissa. Nyt avatar lähti kävelylle lisätyn todellisuuden avulla. Kävelyanimaatio löytyi Mixamosta. 3D-mallin tiedostomuotoa muutin Mixamoon sopivaksi FBX-muotoon Blenderillä ja ennen ZapWorks Designeriin vientiä taas GLB-tiedostoksi.

Zapparin sivuilta löytyy tähän todella hyvä ohjevideo. Animoitu 3D-malli toimi oikein hyvin. Seuraavaksi voisi kokeilla omien animoitujen mallien käyttöä.


My Ready Player Me avatar went for a walk!  
I have been wanting to test animated 3D models in ZapWorks Designer. I have used the Studio version more, but finally had time for a quick Designer test. This AR test was fast and fun! The animation is from Mixamo and I used Blender to convert the RPM avatar as FBX file for Mixamo and back to GLB file for ZapWorks Designer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s