Someaakkoset

Toteutimme Matleena Laakson kanssa ITK-konferenssiin lisätyn todellisuuden julisteen, jonka aiheena on Some-aakkoset. A1-kokoiseen julisteeseen on koottu vinkkejä ja ohjeita sosiaalisen median palveluiden opetuskäyttöön. Aakkosista aukeaa videoita, kuvia ja ohjeita. Sisällöt aukeavat, kun julistetta katsotaan Aurasma-mobiilisovelluksella ja seuraamalla käyttäjää Someaakkoset. Hyödynsimme myös CC-lisenssoituja materiaaleja. Tuotos on kokonaisuudessaan julkaistu CC-BY-SA -lisenssillä käytettäväksi. Toteutin lisätyn todellisuuden osiot Aurasma Studiolla sekä Zapparilla ja painotuotteiden grafiikat tein Adobe Illustratorilla.

Lue juttu posterin toteutuksesta blogistani.

Matleenan tvt:n opetuskäyttöön keskittyvän blogin löydät osoitteesta matleenalaakso.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s